Proponujemy następujące szkolenia objęte finansowaniem z Krajowego Funduszu Szkoleń:
– „Szef kuchni” – 80 godzin ( 8 dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej.
cena: dla ilości min. 4os. – 9 600zł/os. / dla ilości 1-3 os. – indywidualna wycena
– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i klasyka” – 80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.
cena: 9 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. );
– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i dietetyka” – 80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.
cena: 8 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. );
– „Nowe trendy w kuchni europejskiej” – 40 godzin (5 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 4 800zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Nowe trendy w kuchni polskiej” – 24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kuchnia dietetyczna – wyłączenia pokarmowe” – 24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Klasyki kuchni europejskiej” – 24 godziny (3 dni) lub 40godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os/24godziny lub 4800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kuchnia azjatycka” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os/24godziny lub 4800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kuchnia bliskowschodnia” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os/24godziny lub 4800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Nowe trendy w daniach bankietowych i okolicznościowych” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os/24godziny lub 4800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kuchnia mięsna” – 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – około 16 / 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 900zł/os/16 godzin lub 4350zł/os/24 godziny ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Ryby i owoce morza” – 8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – 8 / 16 / 24 różne dania + wiedza teoretyczna
cena: 1850/os/8 godzin lub 3100zł/os/16 godzin lub 4650zł/os/24 godziny (minimalna ilość uczestników: 2os.)
– „Desery” – 8 godzin (1 dzień) lub 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 7 / 21 / 35 różnych deserów + wiedza teoretyczna
cena: 1 950zł/os/8 godzin lub 2900zł/os/24 godziny lub 4800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Wybrana kuchnia narodowa” – 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5dni) – około 16 / 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 1950zł/os/16 godzin lub 2900zł/os/24 godziny lub 4800/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. ) Oferowane kuchnie: polska, włoska, francuska, hiszpańska, grecka, bałkańska, czeska, tajska, chińska, japońska, indyjska
– „Kuchnia ślężańska i dolnośląska” – 8 godzin (1 dzień) lub 24 godziny (3 dni) lub 32 godziny (4 dni) – około 8 / 24 / 32 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 1 950zł/os/8 godzin lub 2900zł/os/24 godziny lub 3700zł/os/32 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kurs kelnerski” – 16 godzin (2 dni) lub 32 godziny (4 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne
cena: 1 900zł/os/16 godzin lub 3800zł/os/32 godziny ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kurs barmański i baristyczny” – 8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne
cena: 2200zł/os/8 godzin lub 4400zł/os/16 godzin ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Kurs Manager restauracji” – 60 godzin (8 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne
cena: 12 500zł/os/60 godzin
W naszej ofercie znajdziecie Państwo ponadto szkolenia prozdrowotne:
makrobiotyczne, bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne, diety antynowotworowe, diety rekonwalescencyjne,
Oraz tematy asortymentowe: desery, mięsa, ryby, owoce morza, itd.
Szkolenia mogą również opierać się o kraj lub region pochodzenia: kuchnia tajska, kuchnia włoska, kuchnia mazurska, kuchnia podhalańska, itd.