logo
Szkolenia dla kucharzy zawodowych
BEZPŁATNE SZKOLENIA KULINARNE DLA PROFESJONALISTÓW!

Proponujemy następujące szkolenia objęte finansowaniem z Krajowego Funduszu Szkoleń:

 

– „Szef kuchni” –  80 godzin ( 8 dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej.

 cena:   dla ilości min. 4os. – 9 600zł/os. /  dla ilości 1-3 os. – indywidualna wycena     

 

– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i klasyka” –  80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

 cena: 9 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. );

 

– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i dietetyka” –  80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

 cena: 8 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. );

 

– „Nowe trendy w kuchni europejskiej” –   40 godzin (5 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena: od 4 800zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Nowe trendy w kuchni polskiej” –   24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  2 900zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kuchnia dietetyczna – wyłączenia pokarmowe” –   24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  2 900zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Klasyki kuchni europejskiej” –   24 godziny (3 dni) lub 40godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  2 900zł/os/24godziny  lub  4800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kuchnia azjatycka” –   24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 900zł/os/24godziny  lub  4800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kuchnia bliskowschodnia” –   24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 900zł/os/24godziny  lub  4800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Nowe trendy w daniach bankietowych i okolicznościowych” –   24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 900zł/os/24godziny  lub  4800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kuchnia mięsna” –   16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – około 16  / 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 900zł/os/16 godzin  lub  4350zł/os/24 godziny   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Ryby i owoce morza” –   8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – 8 / 16  / 24 różne dania + wiedza teoretyczna

cena:  1850/os/8 godzin  lub   3100zł/os/16 godzin   lub   4650zł/os/24 godziny (minimalna ilość uczestników: 2os.)

 

– „Desery” –  8 godzin (1 dzień) lub  24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około  7 / 21 / 35 różnych deserów + wiedza teoretyczna

cena:  1 950zł/os/8 godzin  lub  2900zł/os/24 godziny  lub  4800zł/os/40 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Wybrana kuchnia narodowa” –   16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5dni) – około 16  / 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  1950zł/os/16 godzin  lub  2900zł/os/24 godziny  lub  4800/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 2os. )  Oferowane kuchnie:  polska, włoska, francuska, hiszpańska, grecka, bałkańska, czeska, tajska, chińska, japońska, indyjska

 

– „Kuchnia ślężańska i dolnośląska” –  8 godzin (1 dzień) lub  24 godziny (3 dni) lub 32 godziny (4 dni) – około  8 / 24 / 32 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  1 950zł/os/8 godzin  lub  2900zł/os/24 godziny  lub  3700zł/os/32 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kurs kelnerski” –  16 godzin (2 dni) lub  32 godziny (4 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne

cena:  1 900zł/os/16 godzin  lub  3800zł/os/32 godziny  ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kurs barmański i baristyczny” –  8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne

cena:  2200zł/os/8 godzin  lub  4400zł/os/16 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

– „Kurs Manager restauracji” –  60 godzin (8 dni) –  wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne

cena:  12 500zł/os/60 godzin 

 

W naszej ofercie znajdziecie Państwo ponadto szkolenia prozdrowotne:

makrobiotyczne, bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne, diety antynowotworowe, diety rekonwalescencyjne,

 

Oraz tematy asortymentowe: desery, mięsa, ryby, owoce morza, itd.

Szkolenia mogą również opierać się o kraj lub region pochodzenia: kuchnia tajska, kuchnia włoska, kuchnia mazurska, kuchnia podhalańska, itd.