Proponujemy następujące szkolenia objęte finansowaniem z Krajowego Funduszu Szkoleń:
– „Szef kuchni” – 60 godzin – około 30 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej.
cena: 8 400zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. )
– „Szef kuchni – Kuchnie świata + kuchnia dietetyczna ” – 80 godzin – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz wiedza w zakresie różnego rodzaju diet żywieniowych z uwzględnieniem diet wyłączeniowych)
cena: od 11 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i klasyka” – 60 godzin (6 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna lub 80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.
cena: od 7 800zł/os/60godzin lub od 9 600zł/os/80 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );
– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i dietetyka” – 60 godzin (6 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna lub 80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.
cena: od 7 800zł/os/60godzin lub od 9 600zł/os/80 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );
– „Kuchnia wegańska i wegetariańska” – 40 godzin (4 dni) – około 30 różnych dań + wiedza teoretyczna lub 60 godzin (8-10dni) – około 50 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.
cena: od 5 800zł/os/40godzin lub od 7 800zł/os/60 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );
– „Nowe trendy w kuchni europejskiej” – 40 godzin (5 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 5 800zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Nowe trendy w kuchni polskiej” – 24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kuchnia dietetyczna – wyłączenia pokarmowe” – 24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Klasyki kuchni europejskiej” – 24 godziny (3 dni) lub 40godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os/24godziny lub od 5 800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kuchnia azjatycka” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os/24godziny lub od 5 800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kuchnia bliskowschodnia” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os/24godziny lub od 5 800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Nowe trendy w daniach bankietowych i okolicznościowych” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) lub 60godzin (6-7 dni) – około 24/30/40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 600zł/os/24godziny lub od 5 800zł/os/40 godzin lub 7 800zł/os/60godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kuchnia mięsna” – 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – około 16 / 24 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: od 3 200zł/os/16 godzin lub od 4 800zł/os/24 godziny ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Ryby i owoce morza” – 8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – 8 / 16 / 24 różne dania + wiedza teoretyczna
cena: od 1 900/os/8 godzin lub od 3 800zł/os/16 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Desery” – 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 7 / 21 / 35 różnych deserów + wiedza teoretyczna
lub od 3 600zł/os/24 godziny lub od 5 800zł/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Wybrana kuchnia narodowa” – Do wyboru: polska, włoska, francuska, hiszpańska, grecka, bałkańska, czeska, tajska, chińska, japońska, indyjska, gruzińska
16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5dni) – około 16 / 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 400zł/os/16 godzin lub 3 600zł/os/24 godziny lub 5 800/os/40 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kuchnia ślężańska i dolnośląska” – 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) lub 32 godziny (4 dni) – około 8 / 24 / 32 różnych dań + wiedza teoretyczna
cena: 2 400zł/os/16 godzin lub 3 600zł/os/24 godziny ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Technolog żywności – Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniach” – wykładnia HACCP / ćwiczenia 24 godziny (3 dni) cena: od 6 400zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Dieta pudełkowa – zrównoważone żywienie” – 24 godziny (3 dni) 4 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kucharz kateringowy – Katering dietetyczny – 32 godziny (4 dni) 6 200zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Fast food- kreowanie swojej specjalności kreowaniem sukcesu” – 32 godziny (4 dni) 6 200zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kucharz restauracyjny – Burger dookoła świata” – 24 godziny (3 dni) 5 800zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Pizzaiolo – pizza neapolitana + pizze świata” – 24 godziny (3 dni) 4 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Technolog żywności – Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniach” – 24 godziny (3 dni) 6 400zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kurs Kelner-Barman” – 24 godziny (3 dni) cena: 2 700zł/os/24 godziny ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kurs barmański i baristyczny” – 8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne
cena: 2200zł/os/8 godzin lub 4400zł/os/16 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
– „Kurs Manager restauracji” – 60 godzin (8 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne
cena: 7 800zł/os/60 godzin ( minimalna ilość uczestników: 3os. )
W naszej ofercie znajdziecie Państwo ponadto szkolenia prozdrowotne:
makrobiotyczne, bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne, diety antynowotworowe, diety rekonwalescencyjne.
Szkolenia realizujemy na terenie całej Polski. W przypadku szkolenia realizowanego w Państwa obiekcie cena szkolenia będzie korygowana o koszty dojazdu Instruktora.
Aby skorzystać z bezpłatnych szkoleń wystarczy tylko zgłosić nam chęć wzięcia udziału w warsztatach a my zajmiemy się prawie całą resztą:
– będziemy monitorować termin rozpoczęcia naboru wniosków w ramach Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy oraz poinformujemy Państwa o tym terminie;
– przygotujemy i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy, w ramach którego funkcjonuje KFS i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać umowę z PUP;
– dopasujemy razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;
– przeprowadzimy szkolenie w naszej szkole lub na terenie Państwa restauracji w warunkach rzeczywistego funkcjonowania;
– wystawimy certyfikat ukończenia szkolenia;
Jest to jedna z ciekawszych ofert finansowania z publicznych środków, które pozwalają na bezpłatne podniesienie kompetencji pracowników oraz właścicieli obiektów gastronomicznych, dzięki czemu coraz większa ilość przedsiębiorców rozumie i decyduje się na skorzystanie z takiej oferty, podnosząc tym samym jakość świadczonych przez siebie usług .
Okazja?
Z pewnością! Środki w KFS są zawsze ograniczone!
Powiatowe Urzędy Pracy rozpoczynają nabory do programu zawsze na początku każdego roku oraz nieco później, zazwyczaj w połowie roku, w trakcie drugiej tury naboru.
Warto przygotować się już teraz i zgłosić do nas chęć przeprowadzenia szkolenia – to nic nie kosztuje a korzyści odniosą Państwo niewymierne!
Zapraszamy skorzystania z naszej ofert nim zrobi to Państwa konkurencja!