BEZPŁATNE SZKOLENIA KULINARNE DLA PROFESJONALISTÓW!

Proponujemy następujące szkolenia objęte finansowaniem z Krajowego Funduszu Szkoleń:

– „Szef kuchni” –  60 godzin – około 30 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej.

 cena: 8 400zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

– „Szef kuchni – Kuchnie świata + kuchnia dietetyczna ” –  80 godzin – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz wiedza w zakresie różnego rodzaju diet żywieniowych z uwzględnieniem diet wyłączeniowych)

 cena:  od 11 200zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 3os. )  

– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i klasyka” –  60 godzin (6 dni)  – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna    lub    80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

 cena: od 7 800zł/os/60godzin  lub od 9 600zł/os/80 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );

– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i dietetyka” –  60 godzin (6 dni)  – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna    lub    80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

 cena: od 7 800zł/os/60godzin  lub od 9 600zł/os/80 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );

– „Kuchnia wegańska i wegetariańska” –  40 godzin (4 dni)  – około 30 różnych dań + wiedza teoretyczna    lub    60 godzin (8-10dni) – około 50 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

 cena: od 5 800zł/os/40godzin  lub od 7 800zł/os/60 godzin. ( minimalna ilość uczestników: 3os. );

– „Nowe trendy w kuchni europejskiej” –   40 godzin (5 dni) – około 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena: od 5 800zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Nowe trendy w kuchni polskiej” –   24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  od 3 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kuchnia dietetyczna – wyłączenia pokarmowe” –   24 godziny (3 dni) – około 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  od 3 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Klasyki kuchni europejskiej” –   24 godziny (3 dni) lub 40godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

 cena:  od 3 600zł/os/24godziny  lub od 5 800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kuchnia azjatycka” –   24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  od 3 600zł/os/24godziny  lub  od 5 800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kuchnia bliskowschodnia” –   24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około 24  / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena: od 3 600zł/os/24godziny  lub  od 5 800zł/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Nowe trendy w daniach bankietowych i okolicznościowych” –   24 godziny (3 dni)  lub  40 godzin (5 dni)  lub 60godzin (6-7 dni) – około 24/30/40  różnych dań + wiedza teoretyczna

cena: od 3 600zł/os/24godziny  lub od 5 800zł/os/40 godzin    lub    7 800zł/os/60godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kuchnia mięsna” –   16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – około 16  / 24 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena: od 3 200zł/os/16 godzin  lub od 4 800zł/os/24 godziny   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Ryby i owoce morza” –   8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) – 8 / 16  / 24 różne dania + wiedza teoretyczna

cena: od 1 900/os/8 godzin  lub  od 3 800zł/os/16 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Desery” –    24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5 dni) – około  7 / 21 / 35 różnych deserów + wiedza teoretyczna

 lub od 3 600zł/os/24 godziny  lub od 5 800zł/os/40 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Wybrana kuchnia narodowa” –   Do wyboru:  polska, włoska, francuska, hiszpańska, grecka, bałkańska, czeska, tajska, chińska, japońska, indyjska, gruzińska

16 godzin (2 dni) lub 24 godziny (3 dni) lub 40 godzin (5dni) – około 16  / 24 / 40 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 400zł/os/16 godzin  lub  3 600zł/os/24 godziny  lub  5 800/os/40 godzin   ( minimalna ilość uczestników: 3os. ) 

– „Kuchnia ślężańska i dolnośląska” –  16 godzin (2 dni) lub  24 godziny (3 dni) lub 32 godziny (4 dni) – około  8 / 24 / 32 różnych dań + wiedza teoretyczna

cena:  2 400zł/os/16 godzin  lub  3 600zł/os/24 godziny    ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Technolog żywności – Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniach” – wykładnia HACCP / ćwiczenia     24 godziny (3 dni)                   cena: od 6 400zł/os         ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Dieta pudełkowa – zrównoważone żywienie” –    24 godziny (3 dni)  4 600zł/os     ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kucharz kateringowy – Katering dietetyczny  –    32 godziny (4 dni)  6 200zł/os     ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Fast food- kreowanie swojej specjalności kreowaniem sukcesu” –    32 godziny (4 dni)     6 200zł/os                   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kucharz restauracyjny – Burger dookoła świata” –    24 godziny (3 dni)   5 800zł/os    ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Pizzaiolo – pizza neapolitana + pizze świata”  –    24 godziny (3 dni)   4 600zł/os    ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Technolog żywności – Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniach” –    24 godziny (3 dni)  6 400zł/os                                                ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kurs Kelner-Barman” –  24 godziny (3 dni)   cena:  2 700zł/os/24 godziny   ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kurs barmański i baristyczny” –  8 godzin (1 dzień) lub 16 godzin (2 dni) – wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne

cena:  2200zł/os/8 godzin  lub  4400zł/os/16 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

– „Kurs Manager restauracji” –  60 godzin (8 dni) –  wiedza teoretyczna i ćwiczenia praktyczne

cena:  7 800zł/os/60 godzin  ( minimalna ilość uczestników: 3os. )

W naszej ofercie znajdziecie Państwo ponadto szkolenia prozdrowotne:

makrobiotyczne, bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne, diety antynowotworowe, diety rekonwalescencyjne.

Szkolenia realizujemy na terenie całej Polski. W przypadku szkolenia realizowanego w Państwa obiekcie cena szkolenia będzie korygowana o koszty dojazdu Instruktora.

Aby skorzystać z bezpłatnych szkoleń wystarczy tylko zgłosić nam chęć wzięcia udziału w warsztatach a my zajmiemy się prawie całą resztą:

– będziemy monitorować termin rozpoczęcia naboru wniosków w ramach Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy oraz poinformujemy Państwa o tym terminie;

– przygotujemy i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy, w ramach którego funkcjonuje KFS i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać umowę z PUP;

– dopasujemy razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;

– przeprowadzimy szkolenie w naszej szkole lub na terenie Państwa restauracji w warunkach rzeczywistego funkcjonowania;

– wystawimy certyfikat ukończenia szkolenia;

Jest to jedna z ciekawszych ofert finansowania z publicznych środków, które pozwalają na bezpłatne podniesienie kompetencji pracowników oraz właścicieli obiektów gastronomicznych, dzięki czemu coraz większa ilość przedsiębiorców rozumie i decyduje się na skorzystanie z takiej oferty, podnosząc tym samym jakość świadczonych przez siebie usług .

Okazja?

Z pewnością! Środki w KFS są zawsze ograniczone!

Powiatowe Urzędy Pracy rozpoczynają nabory do programu zawsze na początku każdego roku oraz nieco później, zazwyczaj w połowie roku, w trakcie drugiej tury naboru.

Warto przygotować się już teraz i zgłosić do nas chęć przeprowadzenia szkolenia – to nic nie kosztuje a korzyści odniosą Państwo niewymierne!

Zapraszamy skorzystania z naszej ofert nim zrobi to Państwa konkurencja!