logo
BEZPŁATNE SZKOLENIA KULINARNE DLA PROFESJONALISTÓW!

Proponujemy następujące szkolenia objęte finansowaniem z Krajowego Funduszu Szkoleń:

– „Szef kuchni” –  140 godzin (14-16 dni) – około 110 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do prowadzenia kuchni restauracyjnej lub hotelowej.

regularna cena: 11 500zł/os;

 

– „Kucharz restauracyjny – nowe trendy i klasyka” –  80 godzin (8-10dni) – około 60 różnych dań + wiedza teoretyczna niezbędna do pracy w restauracji na różnych sekcjach roboczych,.

regularna cena: 4 800zł/os. ( minimalna ilość uczestników: 2os. );

 

– „Szkolenia personalizowane i asortymentowe” – skupiają się na wybranych przez Zamawiającego płaszczyznach  –  60 godzin (6-8 dni) – około 40 różnych dań.

regularna cena: 3 600zł/os ( minimalna ilość uczestników: 2os. )

 

W naszej ofercie znajdziecie Państwo ponadto szkolenia prozdrowotne:

makrobiotyczne, bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne, diety antynowotworowe, diety rekonwalescencyjne,

 

Oraz tematy asortymentowe: desery, mięsa, ryby, owoce morza, itd.

Szkolenia mogą również opierać się o kraj lub region pochodzenia: kuchnia tajska, kuchnia włoska, kuchnia mazurska, kuchnia podhalańska, itd.

 

 

 

Aby skorzystać z bezpłatnych szkoleń wystarczy tylko zgłosić nam chęć wzięcia udziału w warsztatach a my zajmiemy się prawie całą resztą:

– będziemy monitorować termin rozpoczęcia naboru wniosków w ramach Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy oraz poinformujemy Państwa o tym terminie;

– przygotujemy i wypełnimy wniosek o finansowanie szkolenia ze środków KFS, a Państwo będziecie musieli jedynie złożyć ten wniosek do Państwa lokalnego Powiatowego Urzędu Pracy, w ramach którego funkcjonuje KFS i po pozytywnym zaopiniowaniu podpisać umowę z PUP;

– dopasujemy razem z Państwem treść i program szkolenia, tak aby jak najlepiej dostosować szkolenie do Państwa potrzeb;

– przeprowadzimy szkolenie w naszej szkole lub na terenie Państwa restauracji w warunkach rzeczywistego funkcjonowania;

– wystawimy certyfikat ukończenia szkolenia;

 

Jest to jedna z ciekawszych ofert finansowania z publicznych środków, które pozwalają na bezpłatne podniesienie kompetencji pracowników oraz właścicieli obiektów gastronomicznych, dzięki czemu coraz większa ilość przedsiębiorców rozumie i decyduje się na skorzystanie z takiej oferty, podnosząc tym samym jakość świadczonych przez siebie usług .

 

Okazja?

Z pewnością! Środki w KFS są zawsze ograniczone!

Powiatowe Urzędy Pracy rozpoczynają nabory do programu zawsze na początku każdego roku oraz nieco później, zazwyczaj w połowie roku, w trakcie drugiej tury naboru.

Warto przygotować się już teraz i zgłosić do nas chęć przeprowadzenia szkolenia – to nic nie kosztuje a korzyści odniosą Państwo niewymierne!

Zapraszamy skorzystania z naszej ofert nim zrobi to Państwa konkurencja!

 


0

Your Cart