Oferujemy Państwu konsulting kulinarny – profesjonalną i specjalistyczną wiedzę z zakresu całej dziedziny gastronomii. Wykorzystując nasze doświadczenie pomagamy w otwieraniu i prowadzeniu lokalu gastronomicznego krok po kroku. Od biznes planu do ułożenia karty menu i wyszkolenia pracowników.
Pokazujemy jak stworzyć jakość, zarówno w kuchni jak i serwisie kelnerskim, jak przyciągnąć i związać ze sobą nowych gości oraz podtrzymywać współpracę ze stałymi klientami. Jak prowadzić marketing i działania PR-owe, aby osiągnąć sukces Państwa restauracji.
Aby pomóc Państwu osiągnąć sukces proponujemy szkolenia z zakresów:
Potrzeba poznać wiele tajników gastronomii, doświadczyć wielu trudnych sytuacji oraz odnieść kilka mniejszych sukcesów aby wyciągając z tego wnioski i wynieść swój lokal ponad przeciętność oraz mieć do zaoferowania to coś – wyjątkowość.
Jednak w dążeniu do sukcesu potrzebne jest coś jeszcze – świadomość działania.
Potrzebne jest nastawienie do pojmowania gotowania nie jako zajęcia jak wiele innych lecz bardziej jako sztuki kulinarnej. Jako działania o indywidualnym charakterze.
Cierpliwość i konsekwencja są niezbędnymi cechami restauratora, koniecznymi do osiągnięcia sukcesu. My możemy się zająć całą resztą składowych, pomagając Państwu na każdym etapie działalności gastronomicznej.